Behandeling op maat

Een behandeling bij Fabina Balance Academy is net wat jij nodig hebt!

Elke behandeling is uniek!

Ik voel wat je en jouw lichaam op dat moment nodig hebt.

Mijn behandelingen zijn pijnverlichtend m.a.w.therapeutisch.
Ik pas deze aan waar jouw lichaam pijn heeft, zowel emotioneel als lichamelijk.

Ben je alleen of met twee boek dan best een afspraak en reserveer je plaatsje in mijn praktijk.

Daar krijg je een persoonlijke behandeling waar ik de tijd neem om naar jou te luisteren en je te behandelen, dit met wederzijds respect.
Via mail stuur ik je een intake formulier door en laat je dit invullen en die je me, een paar dagen voor de behandeling, terug bezorgd.

Ik analyseer jouw formulier en tijdens de eerste behandeling daarna neem ik tijd om dit met jou te bespreken. Ook geef ik je tips om met jezelf aan de slag te gaan.

Wat doe ik nog tijdens mijn behandelingen?

  • healing
  • persoonlijke begeleiding
  • persoonlijke behandeling
  • handige tips die je op dat moment nodig hebt
  • opvolging na de eerste behandeling omdat elk lichaam andere noden heeft dus ook anders reageert na een behandeling

Plan jouw therapeutische behandeling in mijn agenda.
Boek dan hier je afspraak.


Voor om het eender welke andere speciale gelegenheid kom ik ter plaatse. a.o. maandelijks voor jouw personeel of om het even welk feestje je wil organiseren.
Vraag vrijblijvend een prijsofferte aan via info@adoenia.be met vermelding “info voor behandelingen + jouw gelegenheid”

Wat zeggen anderen over mij?

“Fabina’s handen voelden beter dan ikzelf waar de blokkades in mijn lichaam zaten. De massage, die plaats vond in een zeer fijne sfeer, werkte nog dagen door en had ook veel effect op mijn mentale gesteldheid. Het werd me zeer duidelijk dat er veel in mijn lichaam was opgeslagen wat nu los mocht komen. Dit was veel meer dan enkel een massage. Gouden handen heeft Fabina! Een aanrader!”
Miranda Siebel
“Als beroepsfotograaf krijg ik vaak te maken met zittend of bukkend werk. Pijnen in mijn onderrug van mijn hernia, alsook nekpijnen doken steeds meer op. Tot ik Fabina haar massage praktijk ontdekte. Al na één behandeling voelde ik een optimale verbetering. Nooit eerder was ik zo snel verholpen van deze ongemakken en pijnen. Fabina weet heel effectief in te gaan op de typische gevoelspunten, om zo direct verlichting te brengen. Pijn die enige weken wegblijft, want Fabina geeft ook raad en daad (tips & trics) na een massage sessie om het effect te verlengen. Sindsdien heb ik geen last meer van mijn nek & rug, hartelijk dank Adoenia, graag wil ik Fabina aan iedereen aanbevelen met of zonder pijn want ook de heerlijke ontspanning is zo fijn!
Kevin Wuyts
”Ontspannen in uw werkomgeving op minder dan een half uur … het kan. Fabina van Adoenia kan het. Op een zonnige -niet zo vroege- vrijdagmorgen kwam ze binnengerold met haar massagestoel. Na een paar minuutjes was de stoel geïnstalleerd en stond het materiaal klaar. Je hoeft je niet helemaal uit te kleden maar voor een positief effect wordt de kleding best wel beperkt tot 1 laag. Ik mocht plaatsnemen op de massagestoel. De houding op deze stoel gaf direct al een vorm van ontspanning doordat er minder druk op je rug komt. Fabina masseert de rug bovenaan, midden en onderaan. Ze volgt de ruggenwervel. Ook de nek, schouders en je hoofd in beperkte mate komen aan de beurt. Ze sluit af met de armen en de handen afgewerkt met een lekker geurende handcrème. Tijdens de behandeling weet Fabina de pijnlijke punten te vinden en deze worden wat langer behandeld. Wat bij Fabina opvalt is haar rustige en persoonlijke aanpak. Tijdens de behandeling geeft ze nuttige tips hoe je zelf de pijnlijke punten kan verminderen, thuis of op het werk. Dit zijn geen moeilijke oefeningen waar je veel tijd voor moet uittrekken maar het is haalbaar voor iedereen. Als je deze stoelmassage op regelmatige basis laat doen, zal je rug er gezonder aan toe zijn en zullen de spanningspunten weggewerkt worden. Ik kan deze stoelmassage aan iedereen aanraden!”
Johan Van den Rul
“Ik ben 5 maand zwanger en werd opgenomen op woensdag 28 maart wegens enorme pijn aan de rechter nier. Het enige dat men kon geven waren pijnstillers. doch deze hielpen niet. Rene, mijn stiefvader heeft voorgesteld om een afspraak toe te staan met Fabina, Fabina heeft contact met me opgenomen en is bij me gekomen in het ziekenhuis om eerst te komen luisteren. Na een luisterend oor heeft Fabina voorgesteld om even te mogen voelen aan mijn buik, ik kreeg weer een opstoot van pijn en Fabina begon me rustig te masseren en te zeggen waar ik aan moest denken. de pijn trok weg. ze is 3 uur bij me geweest en heeft mijn vriend en mij verteld wat ik moet doen als het weer eens opkomt. na een geweldige nacht sinds weken voel ik me veel beter, ik mag zelf vandaag naar huis en wil Fabina, de dame met haar zachte, warme en gouden handen van harte bedanken. ik ben ervan overtuigd dat wij nog meer contact gaan houden. groetjes Ellien, Rutger en de kleine Rick
Ellien Schuddinck