Dank u wel

Eén klein gebaar van dankbaarheid, je kiest voor jezelf!

Een klein gebaar van dankbaarheid tovert een glimlach op je lippen!

jezelf dankbaar zijn
Eén klein gebaar van dankbaarheid, je kiest voor jezelf!

Je hebt gekozen om kennis te maken met mijn e-(werk)book, waarin ik heel gemakkelijke gebruiksvriendelijke oefeningen toen om te ontstressen en dat is de eerste stap om voor jezelf te kiezen. Aan jezelf werken is een hele uitdaging en door de oefeningen van het e-book in de auto te doen, zal je voelen dat je leven al wat lichter en vrolijker wordt. Ontstressen is zo belangrijk. Dit in de eerste plaats voor jezelf want je gaat stralen en lachen, een klein gebaar dat wonderen met je doet.

Ik deel dit met je omdat ik weet hoe belangrijk het is om stress uit je leven te bannen. Stress vergiftigd je lichaam en zorgt voor allerlei pijnen. Door deze oefeningen te doen in de auto of ergens anders, gaat je anders voelen.

Ik schrijf specifiek ont-stressen geschreven zodat je bewust stress kan verwijderen a.d.h.v. oefeningen te doen.

Is dit enkel voor in de auto?
Het e-book staat boordevol met heel eenvoudige en gemakkelijke tips die iedereen kan toepassen.
Ik deel het met iedereen want samen doen is uiteraard nog leuker. Dus doe ze ook thuis en als je kinderen hebt, doe ze samen.
Heerlijk samen met muziek erbij en je zal merken dat je samen veel plezier hebt. Het kan alle dagen één oefening en je hebt een verbindmoment met je familie gecreëerd. Nu denk ik spontaan aan een filmpje dat een hond samen yoga oefeningen doet…wie weet doen ze ook met je mee als je zo een schatje in huis hebt.

Het e-book is meer dan wat oefeningen doen.

Smile often.
Think positively.
Give thanks.
Laugh loudly.
Love others.
Dream big.
~ Anon

dankbaar zijn laat je groeien
Dankbaarheid tonen is een klein gebaar met grote gevolgen

Kan ik jou helpen met jouw emotionele en lichamelijke pijnen
om naar een evenwichtiger leven te gaan?

Heb je vragen, opmerkingen of feedback deel ze gerust. Ik ben je dankbaar omdat ik door deze zaken dingen kan verbeteren en elke keer groei ik.
Je kan kiezen voor het woord commentaar of feedback. Ik opteer voor feedback omdat dit mijn dankbaarheid naar jou toont om je mening te delen met me.

Ik kies om dankbaar door het leven te gaan in een positieve omgeving. Daarom is het belangrijk dat ik deze dankbaarheid naar je toon en je de kans geef om dit te doen. Het is een win-win gebaar. Als je het zo bekijkt, voelt het anders.

Voel je vrij om dit te doen.

Laten we dan snel kennismaken.

Boek dan hier je gesprek, vermeld een klein beetje achtergrond van jou

Helende groeten

fabina