Dank u wel

Dank dat voor jezelf hebt gekozen!

Een klein gebaar tovert een glimlach op je lippen!

Je hebt gekozen om kennis te maken met mijn e-(werk)book, waarin ik heel gemakkelijke gebruiksvriendelijke oefeningen toen om te ont-stressen en dat is de eerste stap om voor jezelf te kiezen.

Ik schrijf specifiek ont-stressen omdat je gekozen hebt om de stress te verwijderen a.d.h.v. oefeningen te doen.

Is dit enkel voor in de auto?
Het e-book staat boordevol met heel eenvoudige en gemakkelijke tips die iedereen kan toepassen.
Ik zeg iedereen want samen doen is uiteraard nog leuker. Dus doe ze ook thuis en als je kinderen hebt, doe ze samen. Heerlijk samen met muziek erbij en je zal merken dat je samen veel plezier hebt. Het kan alle dagen één oefening en je hebt een verbindmoment met je familie gecreëerd. Nu denk ik spontaan aan een filmpje dat een hond samen yoga oefeningen doet…wie weet doen ze ook met je mee als je zo een schatje in huis hebt.

Het e-book is meer dan wat oefeningen doen.

Heb je vragen, opmerkingen of feedback, neem contact met me op en boek een gesprek.

Helende groeten

fabina