Stop JOUW lijden tijdens deze unieke fabulous behandeling!

De fabulous behandeling stopt jouw lijden!

Kies voor deze unieke, krachtige fabulous behandeling en stop je lijden!
Start NU te werken met jezelf en krijg jouw beweeglijkheid terug!


Deze werkt zowel op het lichamelijke, emotionele en spiritueel vlak.
De buitengewone pijnverlichting wordt gegeven wat JIJ nodig hebt want JIJ bent uniek!

Een fabulous behandeling is een combinatie van verschillende technieken die jij op dit moment nodig hebt. Er wordt op verschillende vlakken gewerkt, zowel lichamelijk, emotioneel, geest, taalgebruik en nog veel veel meer.

Tijdens deze behandeling gaan we samen aan het werk om zoveel emotioneel als lichamelijk je lichter te maken en ervoor te zorgen dat jouw lichamelijke pijnen langer wegblijven en als het even kan, zelfs wegblijven.

Na een behandeling voel je al veel lichter. Bekijk je het na 4 dagen dan heb je een vederlicht gevoel en de beweeglijkheid is veel beter.
Na de behandeling voel jij je als herboren. Iets om naar uit te kijken!

En… Adoenia haar kwaliteit is gekend op verschillende plaatsen op de wereld.

Ben je het beu om steeds met dezelfde pijnen rond te sleuren, dan is dit een echte aanrader!
fabulous massage behandeling
Tijdens elke behandeling wordt er nauwgezet gevoeld hoe jouw lichaam reageert.

Bij Adoenia te Wilrijk, Antwerpen is iedereen uniek. Je krijgt een unieke behandeling in mijn praktijk

Elk lichaam heeft zijn verleden
Ik en jij dragen verschillende dingen met ons mee omdat we een verschillende geschiedenis en achtergrond hebben.
Door mijn jaren ervaring heb ik mogen ondervinden dat elk lichaam uniek is en zijn bepaalde pijnzones heeft.
Zones, die gelijk zijn doch… waar triggers heel verschillend en uniek zijn. Het is zo mooi om dit ervaren dat pijn omkeerbaar is als je met de verschillende lagen werkt van het lichaam.
Ik zal het duidelijker maken met een woord analyse….

 • trigger-punt: 2 woorden
 • Wat is een trigger?
  Een trigger is een prikkel of een situatie die een sterke emotionele reactie veroorzaakt bij iemand met een trauma. Het kan iets zijn dat een direct verband heeft met het trauma, zoals een geluid, geur of beeld, maar het kan ook een indirecte associatie zijn die de herinneringen aan het trauma oproept.
 • Wat is een emotionele trigger?
  Triggers zijn emotionele reacties in het nu door niet verwerkte pijn uit het verleden. Wanneer je getriggerd wordt, wordt je weer teruggebracht naar een niet verwerkte pijnlijke of traumatische ervaring of een diep negatief geloof (gedachte) over jezelf.
 • Wat gebeurt er met je lichaam als je getriggerd wordt?
  Als je getriggerd raakt, word je overspoeld door gevoelens en impulsen. Het emotionele geheugencentrum slaat alarm. Je hartslag gaat omhoog en spieren spannen zich aan. Het denken wordt geblokkeerd, omdat alle energie is gericht op overlevingsreacties als vechten, vluchten of bevriezen.
 • Zie je wat waar dit naartoe gaat?
  Ik ga hier dieper op in mijn R-Seven® traject

Ik voel wat je en jouw lichaam op dat moment nodig hebt.


“Speak to your body in a loving way.
It’s the only one you’ve got, it’s your home,
and it deserves your respect.”


– Iskra Lawrence

De therapeutische behandelingen zijn pijnverlichtend en ontspannend.
Ik pas deze aan waar jouw lichaam pijn heeft, zowel emotioneel als lichamelijk.

Het is een combinatie van onder meer:
Behandelingen, lichaam-s-taal, taal-ge-bruik, woord-speling, enz.
Hier worden heel veel linken gemaakt en holistisch aan het werk gegaan.
Het is een heel intensieve behandeling waar zowel body, heart, mind and soul aan te pas komt.

Er wordt 2u aan de slag gegaan in combinatie wat jouw lichaam nodig heeft. Welke combo dit is verschilt van persoon tot persoon. Het kan bv zijn dat er 2u behandeld wordt en het een volledige lichaamsmassage is, of een deel van het lichaam zoals bv nek, rug schouders met tips en tricks.
Alles hangt af van jouw noden op dat moment.

Ik laat je een uitgebreid intakeformulier invullen voor de kennismaking. Na het terug ingevuld ontvangen, ga ik aan de slag hiermee en leg ik linken met jouw emotionele uitdagingen.
Bij de eerste consultatie wordt dit uitgebreid besproken.

Reserveer hier je plaatsje.

Daar krijg je een persoonlijke behandeling waar ik de tijd neem om naar jou te luisteren en je te behandelen, dit met wederzijds respect.
Via mail stuur ik je een intake formulier door en laat je dit invullen en die je me, een paar dagen voor de behandeling, terug bezorgd.

Ik analyseer jouw formulier en tijdens de eerste behandeling daarna neem ik tijd om dit met jou te bespreken. Ook geef ik je tips om met jezelf aan de slag te gaan.

 • na het in vullen van het intakeformulier, wordt dit uitgebreid besproken
 • er wordt geluisterd naar jouw taal en woordkeuzes
 • kijk naar jouw lichaam-s-taal.
 • persoonlijke begeleiding
 • mijn handen geven healing op die plaatsen waar je uit balans bent
 • jouw lichaam geeft aan welke technieken ik gebruik
 • het is een langere behandeling die heel therapeutisch werk
 • na de behandeling worden er warmte op je lichaam gelegd zodat je spieren extra kunnen ontspannen
 • handige tips die je op dat moment nodig hebt
 • opvolging na de eerste behandeling omdat elk lichaam andere noden heeft dus ook anders reageert na een behandeling
 • hier geef ik richtlijnen op verschillende vlakken en niveau’s; dit is een unicum omdat er wordt geluisterd naar de signalen die jouw lichaam geeft

Ik geef verschillende oefeningen mee om thuis uit te voeren.
Dit hangt af van wat je lichaam nodig heeft, bv oefeningen van Dorn & Breuss

  Therapeutische behandeling is een combinatie van verschillende technieken.
  Fabulous behandeling is een combinatie van lichamelijke en emotionele technieken.

Plan jouw therapeutische behandeling in mijn agenda.
Tijdens de elke behandeling ben ik enkel voor jou beschikbaar en neem ik geen telefoons op!
Boek je afspraak.

Hoe ervaren anderen mijn behandeling?

“Fabina’s handen voelden beter dan ikzelf waar de blokkades in mijn lichaam zaten. De massage, die plaats vond in een zeer fijne sfeer, werkte nog dagen door en had ook veel effect op mijn mentale gesteldheid. Het werd me zeer duidelijk dat er veel in mijn lichaam was opgeslagen wat nu los mocht komen. Dit was veel meer dan enkel een massage. Gouden handen heeft Fabina! Een aanrader!”
Miranda Siebel
“Als beroepsfotograaf krijg ik vaak te maken met zittend of bukkend werk. Pijnen in mijn onderrug van mijn hernia, alsook nekpijnen doken steeds meer op. Tot ik Fabina haar massage praktijk ontdekte. Al na één behandeling voelde ik een optimale verbetering. Nooit eerder was ik zo snel verholpen van deze ongemakken en pijnen. Fabina weet heel effectief in te gaan op de typische gevoelspunten, om zo direct verlichting te brengen. Pijn die enige weken wegblijft, want Fabina geeft ook raad en daad (tips & trics) na een massage sessie om het effect te verlengen. Sindsdien heb ik geen last meer van mijn nek & rug, hartelijk dank Adoenia, graag wil ik Fabina aan iedereen aanbevelen met of zonder pijn want ook de heerlijke ontspanning is zo fijn!
Kevin Wuyts
”Ontspannen in uw werkomgeving op minder dan een half uur … het kan. Fabina van Adoenia kan het. Op een zonnige -niet zo vroege- vrijdagmorgen kwam ze binnengerold met haar massagestoel. Na een paar minuutjes was de stoel geïnstalleerd en stond het materiaal klaar. Je hoeft je niet helemaal uit te kleden maar voor een positief effect wordt de kleding best wel beperkt tot 1 laag. Ik mocht plaatsnemen op de massagestoel. De houding op deze stoel gaf direct al een vorm van ontspanning doordat er minder druk op je rug komt. Fabina masseert de rug bovenaan, midden en onderaan. Ze volgt de ruggenwervel. Ook de nek, schouders en je hoofd in beperkte mate komen aan de beurt. Ze sluit af met de armen en de handen afgewerkt met een lekker geurende handcrème. Tijdens de behandeling weet Fabina de pijnlijke punten te vinden en deze worden wat langer behandeld. Wat bij Fabina opvalt is haar rustige en persoonlijke aanpak. Tijdens de behandeling geeft ze nuttige tips hoe je zelf de pijnlijke punten kan verminderen, thuis of op het werk. Dit zijn geen moeilijke oefeningen waar je veel tijd voor moet uittrekken maar het is haalbaar voor iedereen. Als je deze stoelmassage op regelmatige basis laat doen, zal je rug er gezonder aan toe zijn en zullen de spanningspunten weggewerkt worden. Ik kan deze stoelmassage aan iedereen aanraden!”
Johan Van den Rul
“Ik ben 5 maand zwanger en werd opgenomen op woensdag 28 maart wegens enorme pijn aan de rechter nier. Het enige dat men kon geven waren pijnstillers. doch deze hielpen niet. Rene, mijn stiefvader heeft voorgesteld om een afspraak toe te staan met Fabina, Fabina heeft contact met me opgenomen en is bij me gekomen in het ziekenhuis om eerst te komen luisteren. Na een luisterend oor heeft Fabina voorgesteld om even te mogen voelen aan mijn buik, ik kreeg weer een opstoot van pijn en Fabina begon me rustig te masseren en te zeggen waar ik aan moest denken. de pijn trok weg. ze is 3 uur bij me geweest en heeft mijn vriend en mij verteld wat ik moet doen als het weer eens opkomt. na een geweldige nacht sinds weken voel ik me veel beter, ik mag zelf vandaag naar huis en wil Fabina, de dame met haar zachte, warme en gouden handen van harte bedanken. ik ben ervan overtuigd dat wij nog meer contact gaan houden. groetjes Ellien, Rutger en de kleine Rick
Ellien Schuddinck