Augustus 1997, de geboorte van mijn zoon. Een heel gezonde jonge man…

Tot het winter is.
Och arme het kleine manneke, de ene verkoudheid en oorontsteking na de anderen. Aerosol doet zijn intrede. De oplossing voor elk kwaaltje. Alleen …het kereltje weigert dit te nemen. Het resulteert tot ..slapeloze nachten en een zielige, zieke baby én een oververmoeide radeloze mama.

Maanden gaan voorbij….Ik ben het beu om de apotheker en de farmacie te sponsoren zonder resultaat. Ik ga op zoek naar ‘alternatieven’. Nu kan ik je verzekeren 22 jaar geleden was het alternatieve denken nog helemaal geen common knowledge…en de zoektocht dan ook intens is.

Opeens wordt het voor mij voorgeschoteld…een opleiding aromatherapie.
Een wereld gaat voor me open. Een gezonde manier met mega resultaat!
Etherische oliën bewust gebruiken voor mijn zoon, mezelf en mijn omgeving en het helpt nog ook!
Het triggert me om me nog meer te verdiepen in de kruidenleer en Bach Bloesems.
Ik sta versteld van het instant-blijvende resultaat; Dit is een ongelofelijke meerwaarde die ik in mijn leven krijg!

Jaren gaan voorbij en ik voel me anders. De mainstream massa, het kuddegevoel, laat ik echt aan iedereen over. Ik krijg het label op me geplakt als “rebel” en daar ben ik fier op 🙂


Ik hou me bezig met de “alternatieve’ geneeskunde“, ontdekt astrologie, volg Reiki opleidingen …en ontdek mijn energie, krachten of gaven’. Waar komen die vandaan? Een vraag die in mijn hoofd blijft spelen.
Mijn leven verandert meer en meer naar een bewuste vorm van zijn.
Mijn eerste ‘klant’ is Hsing Hsing, mijn goeroe, mijn kat. Jarenlang mijn trouwste vriend.
De manier om me te laat merken dat hij mijn energie nodig heeft…voorzichtig klopt hij met zijn pootje uit tegen mijn been. Staat recht en ik ondersteun hem onder zijn rug en zo komt hij op mijn schoot liggen. Daar ligt hij dan heerlijk te genieten. en o wee als ik mijn hand wegtrek, dan steekt hij zijn pootjes uit en trekt hij mijn hand terug naar hem toe Deze energie heeft hem 5 jaar langer laten leven zie mijn dierenarts. Mooi toch om zoiets mogelijks te maken!

En..het gaar verder dan voelen, wat ik ervaar als Reiki of healing geven.
Tijdens een massagesessie vertel ik opeens dingen op bepaalde plaatsen op het lichaam. Omg, wat gebeurt er nu? Wat zeg ik nu allemaal? Is dat wel correct? Allemaal vragen en wat doe je er nu mee?
Oke, de volgende stap om mijn pad is geboren. Inmiddels heb ik kennis van verschillende begeleiddingestechnieken onder de knie, die me ook de zin van lichaamstaal laat zien. Ook ontdek ik de kracht van woorden t..o.v. je lichaam. Ik ben een gewillig testpersoon en oefen dit uit en ga voelen waar in mijn lichaam wat doet. Heerlijk en soms pijnlijk beken ik wel.

In 7 stappen jezelf herschrijven.

In 2020 maakt Moeder Natuur ons wakker door een virus in de wereld te lanceren. Iedereen en alles ligt stil. COVID is voor mij een zegen. Als ondernemer doe je ogen open en zie dat je andere richting uitgaat om je zaak te redden. Is het gemakkelijk? Neen.Ik heb COVID als een redding gezien. Tot nu toe heb ik veel onder de knie. Wat zou er nu gebeuren als ik al mijn kennis, puzzelstukjes, samen leg en begin te puzzelen? Dit heb ik dan ook gedaan. Al die maanden heb ik opzoekwerk gedaan en pen ik alles neer en verwerk ik het. OMG. Wat een openbaring!
Onze media bezorgt ons angst, chaos en onzekerheid. Maar waar blijft de info over hoe je jouw immuunsysteem zo kan wapenen dat je bestand bent? Nergens…alleen mondkapjes die zorgen dat we oftewel plastiek inademen of stof. Mensen zetten zich wereldwijd in om de plastiek van de bodem van de oceaan te halen. Ik vraag me af of ze door deze ervaring met plastiek niet zien wat wegwerp-mondkapjes met je systeem doen? Of als je katoen in de droogtrommel stopt wat zit erin de filter?

Ik besluit dus om me verdiepen in mijn vragen…hoe kan je het immuunsysteem nu sterker maken? Ik vergaar mijn kennis en zien tot waar dit me naartoe leid.
Mijn methode R-Seven® is geboren. Een mooie combinatie van al mijn kennis. “ZEVEN” en “BALANS” 2 rode draden die me een mooi programma geeft en dat ik met plezier de wereld in zet.

Nieuwsgierig wat het R-Seven® programma inhoud?
Met veel plezier laat ik het je zien in 7 stappen hoe je jezelf kan herprogrammeren in de persoon die je wenst te zijn. Dat je kan bepalen welk leven je tegemoet gaat enz. Meer info waar help ik je mee.