Dankbaar balanceren met de uitdagende spiegels is groeien

Waarom is fabina dankbaar?

Dankbaar balanceren met de uitdagende spiegels is groeien

Het is de RODE DRAAD door haar leven is… balans, combineren en ontwikkelen

Wie is fabina?

wie is fabina
Dankbaar balanceren met de uitdagende spiegels is groeien
fabina is één uniek persoon met verschillende gaven.

Ik ben moeder van een pracht van een spiegel. Mijn zoon toont me mijn weg en daar ben ik heel dankbaar voor. Mijn dankbaarheid naar hem toe is groot.
Loopt onze relatie van een leien dak? Hierop mag ik antwoorden…neen.
Vind ik het altijd fijn? Ook hier vertoon ik soms weerstand omdat het een hele uitdaging is om te zien wat hij me toont. Maar ik neem dit met beide handen dankbaar aan en dit maakt me leven zo uniek en krachtig. Het maakt de vrouw die ik tot op heden ben, vol leven-s-kracht.

Maar hoe is fabina haar leven-s-pad?

Vanaf mijn ontstaan heb ik een hobbelig pad doorlopen, me helemaal weggegeven. Een verhaal waar ik veel heb uit geleerd en ontwikkeld in mijn leven en maakt wie ik tot op de dag van vandaag ben.
Het is pad…

  • met veel emotionele en lichamelijke pijnen heb gevoeld
  • waar ik voor heel veel spiegels heb gestaan
  • met heel veel vallen en opstaan
  • met heel veel groeipotentieel
  • met heel veel uitdagingen
  • met een enorme groei
  • vol dankbaarheid
  • vele lessen

A massage is just like a movie,
really relaxing and a total escape,
except in a massage you’re the star.

And you don’t miss anything by falling asleep!”
– Elizabeth Jane Howard –

Maar… waar ik heel dankbaar voor ben voor dit pakket die me veel heeft geleerd.

Het heeft me geleerd hoe belangrijk het is om voor jezelf te kiezen en balans in je leven te brengen.

Ik sta bekend voor mijn warme aanstekende lach, dingen oplossen met de nodig humor, doorzettingsvermogen, positiviteit en mijn creativiteit.
Mijn ontspannende stem, die ik gebruik om podcasthost te zijn en meditaties in te spreken, die te bekijken/beluisteren zijn op Spotify en YouTube

fabina ontwikkelt haar krachten en dat is GAAN!

Ik voel dat ik dingen aan de wereld te bieden heb maar wat nu? Daarom ben ik op ontdekking gegaan en gaan voelen wat er bij mij past.

In september 2009 start ik mijn eerste echte opleiding. Het is het begin van de ontwikkeling van mijn grote passie…namelijk leren voelen.
Voelen, een zintuig die ik ontwikkel door de gave die ik  in mijn handen heb te ontwikkelen tot gouden handen -zodat deze worden genoemd door mijn klanten. Een passie blijft niet bij eenmaal één opleiding volgen. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in verschillende soorten massagetechnieken en alles wat erbij hoort zoals lichaamstaal observeren en ernaar luisteren, begeleiden, enz.

Het massagevirus heeft me in zijn ban. Mijn honger om bij te leren is groot. Al snel ken ik verschillende knepen, massagetechnieken en pas ik gecombineerd toe, wat
een meerwaarde is voor mijn klanten. Mijn klanten meer soigneren en helpen is voor mij een heel belangrijke element. Mijn interesse om me te specialiseren stopt niet. Tot op heden doe ik dit nog steeds.

In 2018 vertegenwoordig ik ons land op het wereldkampioenschap massage in Kopenhagen.
Een unieke kans om met te verruimen in kennis in de brede zin.
(Tegenwoordig word ik gevraagd om te komen jureren op de wereldkampioenschap, waar nog een andere wereld voor mij open is gegaan.)

Tijdens mijn behandelingen bleek al snel dat ik veel meer in me had nl. healen en begeleiden. Daarom heb ik me ook daarin gespecialiseerd.
Ook met de natuur samenwerken, recepten uittesten met natuurlijke producten, planten, kruiden. Het is ook leren je zin-tuigen optimaal te gebruiken.
Meestal zijn de hulpmiddeltjes zo eenvoudig en ook deze deel ik graag met je..

En nu? Geeft fabina de pijp aan Maarten of….

Tijdens het Covid-tijdperk was fabina verplicht om alles te sluiten. Voor degene die me kennen weten dat bij de pakken zitten helemaal achteraan in mijn woordenboek staat.
Dus… heeft fabina al haar cursussen, boeken, ervaring en kennis samen gelegd en gelinkt en daar heeft R-Seven® ontwikkelt.

Tijdens de periode heeft ze bijna 1000 bladzijden geschreven en wat doe je er nu mee?
Zo is er besloten om dit in een traject te gieten nl R-Seven® ontwikkelt. waarin ervaringen, wijsheden, en bevindingen met jou te delen.
Een traject dat bestaat uit 7 stappen, waarin ze haar kennis en wijsheid deelt. Het is een andere kijk en tussen de regels leren lezen.

Lees hierover een stukje onder suggesties.

Balans is een rode draad door mijn eigen leven.

connecteren je met je hart
Balans maken is zich verbinden met je eigen – hart –

Hoe pas ik balans thuis toe?

Ik geef dieren een nieuwe thuis. Op het moment maken 2 katten (Spero en Tari deel uit van ons gezin. Ook de vogels in de tuin krijgen de nodige aandacht en liefde van me…één van mijn gepassioneerde hobby dan wel?

Buiten mijn hobby/werk hou ik heel veel van de natuur. Als je er een bewuste relatie mee hebt is het magisch mooi, wat ik ontdekt heb sinds ik me toegelicht heb op fotografie nl hoofdzakelijk zwart/wit foto’s. Ik ben natuurfotograaf. Alle mooie dingen van de natuur daar sta ik bij stil. Mijn passie deel ik graag met jullie.

Kijk met mijn ogen en geniet.

Genieten van alle kleine dingen des levens en daar dankbaar voor zijn is ook één van mijn hobby’s. 🙂

Wil je meer over mij weten…. lees meer in mijn ontdekkingsreis.

Wat zegt men over mij?

“Dat wat Fabina via haar handen aanbiedt, is zo krachtig!  
De helende werking die via haar handen plaatsvindt, is ongekend.

Het zonder woorden mensen kunnen helpen en helen, door hen aan te raken en intuïtief te voelen waar op het lichaam de hulp nodig is, is volgens mij het grootste geschenk dat je iemand kan geven. Fabina is hier voor mij de allerbeste in.

Mensen die een psycholoog bezoeken, moeten praten, praten en nog eens praten, terwijl Fabina hetzelfde en nog veel meer bereikt door liefdevol (af en toe een beetje pijnlijk 😅) aan te raken.
En daarmee het trauma, de pijn, de belemmering of wat het ook is vele malen effectiever te lijf gaat.


Daarnaast creëert Fabina een sfeer van complete veiligheid waarin emoties de vrijheid krijgen om zich te laten zien en te uiten.
Je krijgt op deze plek veel waar voor je geld.


Vandaar dat ik graag vanuit Nederland naar Antwerpen rijd.
Het is de investering namelijk meer van waard!”

Theo Vissers getuigt over mijn zijn.
wat Fabina via haar handen aanbiedt, is zo krachtig!   De helende werking die via haar handen plaatsvindt, is ongekend.

Getuigenis voor Fabina

Even de feiten op een rijtje zetten : 16 jaar – sportief, guitig, ………. een echte spring –in-‘t veld geen foute beweging ………….maar wel een zware hernia opgelopen pijngrens : ………….liefst van al verbijten slaapcomfort : ………… heel veel onderbroken examens: ………staan voor de deur Papa met de handen in het haar.

Even Fabina bellen voor een noodingreep.

Dezelfde avond nog op de massagetafel . Onder de deskundig leiding van Fabina werden de zones die konden behandeld worden gedurende een sessie van 1 uur deskundig bewerkt. Zowel het slaapcomfort als de behandelde zones voelen volgens mijn dochter nu veel beter aan. De rust is weergekeerd, de concentratie staat scherp.

Volgens haar is er maar 1 persoon die ze vertrouwt om een massage te geven en dat ben jij Fabina. Het resultaat : GROTE ONDERSCHEIDING ……..althans voor Fabina. Op de uitslag van mijn dochter moet ik nog even wachten, maar dat is van onderschikt belang tegenover haar gezondheid. RESPECT Fabina voor wat je gedaan hebt.

Grote onderscheiding voor het ontvangen van het vertrouwen van mijn dochter tijdens haar behandeling
Paul Huybrechts zegt: Grote onderscheiding voor het ontvangen van het vertrouwen van mijn dochter

Kan ik jou helpen met jouw emotionele en lichamelijke pijnen
om naar een evenwichtiger leven te gaan?

Laten we dan snel kennismaken.

Boek dan hier je gesprek, vermeld een klein beetje achtergrond van jou

Mijn doel: Je begeleiden naar meer genieten van jouw fantastisch leven.